Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Amaryllis bollen
Uitverkocht

Amaryllis Zalm - Hippeastrum

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hippeastrum

Amaryllis Zalm - Hippeastrum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Amaryllis Zalm - Hippeastrum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Amaryllis Zalm - Hippeastrum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Amaryllis Zalm - Hippeastrum voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De subtropische Amaryllis zal u betoveren met haar schitterende kleurrijke bloemen. Amaryllis komt van oorsprong uit de tropische gebieden van Mexico, Argentinië en het Caribische gebied. Het is een prachtige potplant en is zeer geliefd vanwege haar lange (en rijke) bloeiduur. Amaryllis is een dankbare bloembol en één van de gemakkelijkste om binnen te forceren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren
  • Grote bolmaat
  • Bloeit jaarrond (ook met Kerstmis!)
Toon alle Amaryllis bollen
Specificaties
sku 649-J-312740
Levertijd 2D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   september   oktober   november   december  
Plantmaand januari   februari   maart   april   september   oktober   november   december  
Planttype Amaryllis
Produkt bloembollen Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hippeastrum