Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Akelei

Akelei Black Barlow - Aquilegia

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Aquilegia Black Barlow

Akelei Black Barlow - Aquilegia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei Black Barlow - Aquilegia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei Black Barlow - Aquilegia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei Black Barlow - Aquilegia voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Akelei 'Black Barlow' (Aquilegia) is een unieke plant in elke voorjaarstuin. Niet alleen bijzonder vanwege zijn donker gekleurde bloemen, het blad behoudt het hele jaar haar sierwaarde. Aquilegia groeit ook bijzonder goed op schaduwrijke plekken.
 
Toon alle Akelei
Specificaties
sku 6400-J-121600
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni   juli  
Potmaat Wortelstok  
Plantmaand februari   maart   april  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Aquilegia
Produkt bloembollen Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Bruinrood   Paars  
Planthoogte
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Aquilegia Black Barlow