Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Bloempothanger

€4,49
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Bloempothanger is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloempothanger kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloempothanger kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloempothanger voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Maak uw eigen hangende tuinen met deze bloempothangers. U kunt er elke soort bloempot mee ophangen. Zowel kunststof potten, stenen potten, met of zonder rand, alles kan er aan. Dus voortaan nog maar één hanger om al uw verschillende potten op te kunnen hangen. Zelfs plantenbakken ophangen kan. Gebruik dan 2 of 3 hangers per bak.

 

Productinformatie:

* Materiaal: gegalvaniseerd staal

* Dragend gewicht 10 Kg

* Lengte: 11 cm

* Breedte: 2 cm

* Breedte rand: 4 cm

* Diepte: 1 cm

* Diepte rand: 2.5 cm

* Lengte klem: 8 cm

* Diameter klem: 3 mm

 

Gebruik: Eenvoudig tegen een muur, schutting of een paal te schroeven. De potten klemmen ingenieus vast, maar zijn in een handomdraai weer uit het klemmetje te halen.

Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-28395
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken
Aantal per verpakking 1