Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Bloembakbeugels rond, set van 2

€22,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Bloembakbeugels rond, set van 2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloembakbeugels rond, set van 2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloembakbeugels rond, set van 2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloembakbeugels rond, set van 2 voor slechts € 22,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hiermee kunt u heel handig bloembakken ophangen aan uw balkon.
Doordat de houders verstelbaar zijn kunt u verschillende maten bloembakken ophangen en is het voor elk balkon te gebruiken waar een ronde buis de borstwering vormt. 
 
Productinformatie:
Belastbaar tot 30 Kg
Balkonranden met een diameter van 28 - 50 mm
Bloembakken houder uitschuifbaar van 13.5 cm tot 22.5 cm.
Met stormbeugel
Met rubber bescherming tegen krassen
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-28403
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken plantenbak
Aantal per verpakking 1