Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
-45%

Slakkentape Koper 400cm / 2,8cm

€8,26

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 45%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide

Slakkentape Koper 400cm / 2,8cm is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slakkentape Koper 400cm / 2,8cm kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slakkentape Koper 400cm / 2,8cm kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slakkentape Koper 400cm / 2,8cm voor slechts € 8,26 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Slakken hebben aan hun onderkant vele zenuwen. Deze zenuwen reageren op koper en het liefst zullen ze het contact daarmee vermijden. 
Koperen strips zijn de veiligste oplossing voor een slakkenprobleem, waarbij deze vorm van biologisch bestrijden volkomen ongevaarlijk is voor planten, slakken zelf, vogels, katten en mensen. Tevens zijn ze ongevaarlijk voor egels en dat zijn weer echte slakkeneters. Het plakband wordt ook aanbevolen door de Britse egel bescherming.
 
Het plakband heeft een zelfklevende achterkant en is geschikt voor bloempotten. 
Let bij het installeren erop dat de aarde vrij is van slakkeneitjes, en dat er geen overhangende blaadjes zijn waarlangs de slak alsnog naar boven kan klimmen. 
 
Productinformatie:
 
Breedte: 2.8 cm
" Lengte (op een rol): 4 meter
 
"
Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku LX-73035
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Geschenken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide