Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
Uitverkocht

Nema T-Bag Phasma tegen naaktslakken - Luxan

€33,99 (Incl BTW €5,90)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Nema T-Bag Phasma tegen naaktslakken - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Nema T-Bag Phasma tegen naaktslakken - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Nema T-Bag Phasma tegen naaktslakken - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Nema T-Bag Phasma tegen naaktslakken - Luxan voor slechts € 33,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Nema-T-Bag Phasma is een mengeling van aaltjes voor de biologische bestrijding van naaktslakken. De aaltjes dringen de slakken binnen, waarna deze sterven doordat de aaltjes een bacterie afscheiden. De aaltjes vermeerderen zich in de slak en gaan daarna op zoek naar nieuwe slakken, waarna het proces zich herhaalt. Deze volledig biologische bestrijding vormt geen enkele belasting voor het milieu en past daarom in een duurzame kringloopgedachte van probleemoplossingen in de tuin.
  • Inhoud: 1 T-Bag / 50m²
  • Eco keuze
  • Voor sier en moestuin
  • Geen koeling nodig

Te gebruiken in combinatie met Nema-T-Pot.
Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126200
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable