Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding

Escar-Go tegen slakken 500 gr - Ecostyle

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Escar-Go tegen slakken 500 gr - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Escar-Go tegen slakken 500 gr - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Escar-Go tegen slakken 500 gr - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Escar-Go tegen slakken 500 gr - Ecostyle voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een effectief, veilig en 100% natuurlijk product in korrelvorm om slakken te bestrijden. Wanneer de slakken van Escar-Go eten, zal dit onmiddellijk tot vraatstop leiden. De slak trekt zich terug in zijn schuilplaats, waar hij dood gaat.
Er worden geen slijmerige slakkenresten in de tuin teruggevonden. Escar-Go is niet giftig voor huisdieren, egels en vogels. De natuurlijke vijanden van de slak worden gespaard.
Dosering: 5 g per m2
Werkzame stof: Ferri fosfaat
Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1135112
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1