Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Slakkenbestrijding
Uitverkocht

Desimo Duo Slakkenkorrels 350 gr. SBM

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide

Desimo Duo Slakkenkorrels 350 gr. SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Desimo Duo Slakkenkorrels 350 gr. SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Desimo Duo Slakkenkorrels 350 gr. SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Desimo Duo Slakkenkorrels 350 gr. SBM voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Desimo Duo is een lokmiddel in korrelvorm ter bestrijding van huisjes- en naaktslakken, voor de moestuin onder glas.

- Nauwkeurig te doseren
- Langdurige werking
- Gemakkelijk in gebruik
- Onschadelijk voor egels en bijen

Het is belangrijk dat u de juiste hoeveelheid slakkenkorrels toepast en overdosering voorkomt. Met de nieuwe doseerdop kunt u 5 gram slakkenkorrels afmeten. Dit is ruim voldoende voor 7 m2. Inhoud: 350gr/500m2
Toon alle Slakkenbestrijding
Specificaties
sku BJ-81767432
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide