Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rattenbestrijding

Rattenval hout Luxan

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Rattenval hout Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rattenval hout Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rattenval hout Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rattenval hout Luxan voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rattenval hout Luxan. Luxan Rattenval Hout is bestemd om ratten te bestrijden. De val is eenvoudig op te spannen en kan meerdere keren worden gebruikt. De ratten worden gedood door een stevige tik op de kop, wat onnodig lijden voorkomt. Deze rattenval is een ecologische keuze die je snel en effectief van je rattenprobleem verlost.
Toon alle Rattenbestrijding
Specificaties
sku BJ-145384
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1