Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Onkruidbestrijding
Uitverkocht

Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon 40 ml - Luxan

€18,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide

Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon 40 ml - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon 40 ml - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon 40 ml - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Primstar Onkruidbestrijding in weide en gazon 40 ml - Luxan voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel tegen diverse onkruiden zoals: klavers, madeliefjes, brandnetels, kleefkruid, vogelmuur, echte kamille, herik, paardenbloem, boterbloem en ridderzuring. Het middel kan worden gebruikt in pas ingezaaide weides en gazons, vanaf het 3e bladstadium na opkomst van het gras. Daarnaast is Primstar ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en bestaand weiland. De toepassing dient bij voorkeur plaats te vinden in het voorjaar. Niet toepassen tijdens de bloei van onkruiden, omdat deze door bijen kunnen worden bevlogen. Een week voor en na de bespuiting niet maaien. Niet spuiten tijdens winderig weer i.v.m. kans op overwaaien van spuitvloeistof op bomen en heesters. Het eerste en eventueel tweede maaisel na de bespuiting niet op de composthoop brengen; bij gebruik van de compost kan anders groeischade ontstaan. Voldoende voor 200 m² gazon.
Toon alle Onkruidbestrijding
Specificaties
sku BJ-136040
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Herbicide