Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Muizenbestrijding

Tomorin tegen muizen - Luxan

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Tomorin tegen muizen - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tomorin tegen muizen - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tomorin tegen muizen - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tomorin tegen muizen - Luxan voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Luxan Tomorin is een nieuw middel tegen muizen met een unieke werking. Het middel is niet gebaseerd op een bloedverdunning , maar werkt als verdovingsmiddel. Muizen zullen bij een kleine dosering al sterven. Werkzaam binnen 24 uur. De verpakking bevat 2 kant en klare lokdozen met ieder 10 gram Tomorin.

Werkzame stof: Alphachloralose
" Gehalte: 3,4%"
Toon alle Muizenbestrijding
Specificaties
sku BJ-146300
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable