Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Muizenbestrijding
Uitverkocht

Frap Granenmix tegen muizen - SBM

€3,99

Normale prijs: €6,99

Je bespaart 43%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Frap Granenmix tegen muizen - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Frap Granenmix tegen muizen - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Frap Granenmix tegen muizen - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Frap Granenmix tegen muizen - SBM voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Frap Granenmix is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten. Frap Granenmix is een kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast.

Productkenmerken:
- De gemengde granen verhogen de aantrekkingskracht
- Met 2 voerdoosjes
- In gesloten portieverpakkingen (2 x 25gr.)

Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen.

Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.

Toon alle Muizenbestrijding
Specificaties
sku BJ-86600214
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable