Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding
Uitverkocht

Mierenpoeder Eco 100 gr - Luxan

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Mierenpoeder Eco 100 gr - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mierenpoeder Eco 100 gr - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mierenpoeder Eco 100 gr - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mierenpoeder Eco 100 gr - Luxan voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch middel voor het bestrijden van mieren in de tuin in een handige strooikoker. Het middel is gebaseerd op gesteentemeel dus geheel biologisch. Op deze wijze wordt het mierenprobleem zowel binnen als buitenshuis milieuvriendelijk opgelost. Bovendien is het middel veilig voor mens en huisdier.
Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126002
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding (Ook)-Voor in huis
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable