Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierenbestrijding
Uitverkocht

Fastion KO Mierenpoeder 250 gr - SBM

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide

Fastion KO Mierenpoeder 250 gr - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fastion KO Mierenpoeder 250 gr - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fastion KO Mierenpoeder 250 gr - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fastion KO Mierenpoeder 250 gr - SBM voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Niets is erger dan een mierenkolonie in je huis. Erg vervelend. Gebruik Fastion KO Mierenpoeder om ze te effectief te bestrijden. Het middel heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. De eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur.
  • Werkt binnen 1 uur
  • Klaar voor gebruik
  • Ultra sterk strooipoeder
  • Werkt tot 6 weken na toepassing
Toon alle Mierenbestrijding
Specificaties
sku BJ-86600297
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide