Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Meststoffen

Hortensiamest AZ 1.6 kg - Ecostyle

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Hortensiamest AZ 1.6 kg - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hortensiamest AZ 1.6 kg - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hortensiamest AZ 1.6 kg - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hortensiamest AZ 1.6 kg - Ecostyle voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Hortensia-AZ is afgestemd op de specifieke voedingsbehoefte van alle soorten hortensias. Voorzien van micro-organismen en de RhizaMax®-wortelactivator, die het bodemleven verrijken en de plant versterken. Een gezonde bodem met een rijk bodemleven is de basis voor een optimale ontwikkeling van de Hortensia. Hortensia-AZ geeft een rijke bloei aan hortensias. De ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de hortensia extra voeding. Voor langbloeiende planten en alle soorten hortensias. Gebruiksaanwijzing:
  • Verdeel de mestkorrels gelijkmatig over de aarde en werk de korrels door de bovenste laag van de grond
  • Geef water als u de werking wilt versnellen
  • Strooi 1 keer per jaar AZ-Kalk bij je hortensias voor een nog beter resultaat
  • Verdeel Hortensia-AZ gelijkmatig over het wortelbereik van de plant en hark het daarna licht in
Twee keer per jaar bemesten is voldoende voor een prachtig resultaat
Toon alle Meststoffen
Specificaties
sku BJ-1102661
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable