Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kattenbestrijding

Kattenschrik 200 gr - Ecostyle

€9,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Kattenschrik 200 gr - Ecostyle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kattenschrik 200 gr - Ecostyle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kattenschrik 200 gr - Ecostyle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kattenschrik 200 gr - Ecostyle voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kleikorrels met een geurstof waar katten afkerig van zijn. Vooral in rulle grond, dus ook daar waar in de tuin pas gewerkt is, komen katten graag om hun behoefte te doen. Als daar Kattenschrik gestrooid wordt, gaan de katten liever een straatje om!
Dosering: 30 g per 10 m²
Werkzame stof: Plantenextracten
Toon alle Kattenbestrijding
Specificaties
sku BJ-1100047
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1