Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Wespen Schuimspray 400 ml - Bayer

€11,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide

Wespen Schuimspray 400 ml - Bayer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wespen Schuimspray 400 ml - Bayer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wespen Schuimspray 400 ml - Bayer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wespen Schuimspray 400 ml - Bayer voor slechts € 11,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Speciale schuimformule voor binnenshuis hangende wespennesten en nesten in spouwmuren. Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest, en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Deze behandeling dient 's avonds te worden uitgevoerd, wanneer alle wespen zich in het nest bevinden en de kans dat rondvliegende wespen steken zo klein mogelijk is. Ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 - 4 jaar kunnen komen.
Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-79381247
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Insecticide