Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding
Uitverkocht

Vermigon Spray 400 ml Luxan

€10,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable

Vermigon Spray 400 ml Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vermigon Spray 400 ml Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vermigon Spray 400 ml Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vermigon Spray 400 ml Luxan voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vermigon Spray 400 ml Luxan. Vermigon Spray is breed inzetbaar om kruipende insecten en wespen te bestrijden, zoals mieren, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, luizen, zilvervisjes en tapijtkevers. Het middel kan ook worden ingezet om wespennesten te bestrijden. Door de spuitbus is een eenvoudige toepassing goed mogelijk.
Toepassing:
  • Spuit de spray op de plekken waar de overlast zich bevindt, bijvoorbeeld gangkasten, zolders, onder kasten en plinten.
  • De lange nawerking voorkomt gedurende een aantal weken nieuwe overlast.
 
LET OP: hoewel het middel (ook) vlooien bestrijdt, mag het niet op huisdieren gespoten worden.
Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126488
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable