Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Delete Insecticide 20 ml Concentraat - Luxan

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Delete Insecticide 20 ml Concentraat - Luxan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Delete Insecticide 20 ml Concentraat - Luxan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Delete Insecticide 20 ml Concentraat - Luxan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Delete Insecticide 20 ml Concentraat - Luxan voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Luxan Delete is bijzonder goed werkzaam tegen een reeks van bladetende insecten zoals rupsen, en kevers en de buxusmot. Daarnaast heeft Luxan Delete ook een goede werking op zuigende insecten zoals bladluis, trips en witte vlieg. Het middel werkt snel en is zacht voor het gewas. De nawerking op plantenmateriaal is lang. Concentraat voor 20-40 liter.
Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-126160
Levertijd 4D
Produkt Moestuin Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable