Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Insectenbestrijding

Desect Insecticide 20 ml Concentraat - SBM

€16,99 (Incl BTW €2,95)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Desect Insecticide 20 ml Concentraat - SBM is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Desect Insecticide 20 ml Concentraat - SBM kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Desect Insecticide 20 ml Concentraat - SBM kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Desect Insecticide 20 ml Concentraat - SBM voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Door de speciale samenstelling heeft Decis Concentraat 20 ml een goede werking tegen een groot aantal belagers van groente- en sierplanten, zoals luizen, rupsen, kevers én beschermd ook tegen de buxusmot. Behandel de plant bij het verschijnen van de eerste insecten of van zodra de eerste symptomen zichtbaar zijn. Het product in een dun laagje aanbrengen op de plant. Gelieve bij het sprayen een afstand van ca. 30 cm aan te houden, zodat de groene delen van de plant goed bevochtigd worden. Let wel: niet spuiten tot afdruipen. Concentraat voor 40 liter.
Toon alle Insectenbestrijding
Specificaties
sku BJ-84416916
Levertijd 4D
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable