Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alstroemeria bollen

Alstroemeria Roze - Incalelie

€9,99
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alstroemeria
Levertijd 4D

Alstroemeria Roze - Incalelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alstroemeria Roze - Incalelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alstroemeria Roze - Incalelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alstroemeria Roze - Incalelie voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Alstroemeria Roze - Incalelie. Alstromeria’s zijn een van de populairste en meest geliefde snijbloemen ter wereld. Het zijn dankbare en onderhoudsvriendelijke tuinplanten. Geniet van deze mooie en kleurrijke bloemen in uw eigen tuin met Alstroemeria Roze. Deze Incalelie is een bijzonder mooie en zeer populaire roze gekleurde variëteit.
Toon alle Alstroemeria bollen
Specificaties
sku 4440-J-784032
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Alstroemeria
Levertijd 4D