Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikanen, lage dubbele Eskimo

€4,49
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tagetes erecta nana

Afrikanen, lage dubbele Eskimo is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikanen, lage dubbele Eskimo kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikanen, lage dubbele Eskimo kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikanen, lage dubbele Eskimo voor slechts € 4,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku SL6166
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tagetes erecta nana